Blog Archives

Повик за учесник за обука за музика во Англија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за еден учесник од Македонија за обука (training course) која ќе се одржи во ASHA центарот, близу Глостер, Англија од 19-ти до 27-ми октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Англија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 4 учесници од Македонија за обука (training course) која ќе се одржи во ASHA центарот, близу Глостер, Англија од 19-ти до 27-ми јули 2017. Read the rest of this entry