Blog Archives

Повик за учесници за обука во Узана, Бугарија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука која ќе се одржи во Узана, Бугарија од 9-ти до 17-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Полска

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука која ќе се одржи во Кшижова, Полска од 14-ти до 21-ви октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Бањакавало, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Бањакавало (Равена), Италија од 16-ти до 23-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Болу, Турција

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Болу, Турција од 19-ти до 27-ми ноември 2016. Read the rest of this entry