Blog Archives

Повик за учесници за младинска размена во Бањакавало, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Бањакавало (Равена), Италија од 16-ти до 23-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Беневенто, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Сан Џорџи дел Санио, Беневенто, Италија од 7-ми до 15-ти октомври 2017. Read the rest of this entry