Blog Archives

Повик за учесници за обука во Полска

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука која ќе се одржи во Кшижова, Полска од 14-ти до 21-ви октомври 2017. Read the rest of this entry