Blog Archives

Повик за учесници за обука во Узана, Бугарија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука која ќе се одржи во Узана, Бугарија од 9-ти до 17-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Полска

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука која ќе се одржи во Кшижова, Полска од 14-ти до 21-ви октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесник за обука за музика во Англија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за еден учесник од Македонија за обука (training course) која ќе се одржи во ASHA центарот, близу Глостер, Англија од 19-ти до 27-ми октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Бањакавало, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Бањакавало (Равена), Италија од 16-ти до 23-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Беневенто, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Сан Џорџи дел Санио, Беневенто, Италија од 7-ми до 15-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Португалија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија за младинска размена за родова еднаквост која ќе се одржи во Коимбра, Португалија од 3-ти до 10-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Рамнику Валчеа, Романија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 7 учесници од Македонија за младинска размена за социјална вклученост која ќе се одржи во Рамнику Валчеа, Романија од 30-ти август до 9-ти септември 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Рамнику Валчеа, Романија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 4 учесници од Македонија за обука за социјална вклученост која ќе се одржи во Рамнику Валчеа, Романија од 6-ти до 15-ти јули 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Англија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 4 учесници од Македонија за обука (training course) која ќе се одржи во ASHA центарот, близу Глостер, Англија од 19-ти до 27-ми јули 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Солун

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Солун, Грција од 11-ти до 22-ри јуни 2017.

Размената „Diversity in Visual Arts“ се одржува во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија, при што сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 80 евра. Read the rest of this entry