Blog Archives

Повик за учесници за обука во Узана, Бугарија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука која ќе се одржи во Узана, Бугарија од 9-ти до 17-ти октомври 2017. Read the rest of this entry