Blog Archives

Повик за учесници за обука во Узана, Бугарија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука која ќе се одржи во Узана, Бугарија од 9-ти до 17-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Полска

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука која ќе се одржи во Кшижова, Полска од 14-ти до 21-ви октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Бањакавало, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Бањакавало (Равена), Италија од 16-ти до 23-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Беневенто, Италија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија за младинска размена, која ќе се одржи во Сан Џорџи дел Санио, Беневенто, Италија од 7-ми до 15-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Португалија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија за младинска размена за родова еднаквост која ќе се одржи во Коимбра, Португалија од 3-ти до 10-ти октомври 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Рамнику Валчеа, Романија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 7 учесници од Македонија за младинска размена за социјална вклученост која ќе се одржи во Рамнику Валчеа, Романија од 30-ти август до 9-ти септември 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за обука во Рамнику Валчеа, Романија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 4 учесници од Македонија за обука за социјална вклученост која ќе се одржи во Рамнику Валчеа, Романија од 6-ти до 15-ти јули 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Солун

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Солун, Грција од 11-ти до 22-ри јуни 2017.

Размената „Diversity in Visual Arts“ се одржува во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија, при што сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 80 евра. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Романија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Рамнику Валчеа (Râmnicu Vâlcea), Романија од 7-ми до 17-ти мај 2017. Read the rest of this entry

Повик за учесници за младинска размена во Болу, Турција

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Болу, Турција од 19-ти до 27-ми ноември 2016. Read the rest of this entry