Blog Archives

Повик за учесници за младинска размена во Португалија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија за младинска размена за родова еднаквост која ќе се одржи во Коимбра, Португалија од 3-ти до 10-ти октомври 2017. Read the rest of this entry