Повик за учесник за обука за музика во Англија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за еден учесник од Македонија за обука (training course) која ќе се одржи во ASHA центарот, близу Глостер, Англија од 19-ти до 27-ми октомври 2017.

Обуката „Creativity Tools for Youth Work: Training course on Music“ се одржува во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија, при што трошоците за виза, сместувањето и храната се целосно покриени, како и 80% од патните трошоци до 360 евра.

Услов за учество е пријавените да се постари од 18 години, да се мотивирани и подготвени да учествуваат во сите активности на проектот и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Избраните учесници ќе треба да платат 400 денари членарина на сметка на организацијата како надомест за учество на проектот. Сумата вклучува подготовка пред одењето на обуката, помош при аплицирањето за виза, организирање на превозот и комуникација со организаторите, подршка од страна на организацијата за потенцијално настанат проблем во текот на проектот, како и вклучување во мејлинг листа на организацијата која нуди информации за учество на идни локални или меѓународни активности.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за обуката, а доколку сте заинтересирани да учествувате, тогаш испратете пополнет апликационен формулар или прашање на cetmk.projects@gmail.com со назнака (subject) „Обука во Англија“.


An Introduction to the training

This training course will explore the use of music as a tool for individuals and communities to further self-development, social cohesion and intercultural awareness. It will culminate in the creation of a ‘symphonic’ performance for the local community.

Themes of the course will be:

 • Working with musical systems from different cultures, including Western, Indian, Iranian and Japanese;
 • Exploring the building blocks of music: melody, harmony, and rhythm;
 • Making music as a tool for personal and spiritual development;
 • Music making as a group/community building activity: vocal and instrumental;
 • Exploring the role of music in our lives and communities;
 • The connection between nature and music;
 • Working towards a performance.

This will be a chance for participants to both experience these tools and methods and be empowered to use them in their home communities as well as personal and professional contexts. No previous musical experience required.

The course will use non formal learning methods and will take place in the beautiful surroundings of the ASHA Centre in the Forest of Dean, U.K. The ASHA Centre has an outstanding track record in delivering transformative education in the fields of intercultural and interfaith understanding, sustainable development and the performing arts.

Participant Profile

 • Willingness to engage fully with the topic
 • Enthusiasm and ability to implement the acquired tools in home contexts
 • Passion for applied drama and creative tools to support personal and social development
 • Good English speaking skills
 • 18 or over

Reimbursement of Travel Costs

ASHA reimburses travel expenses at 80% of the overall cost (but no higher than the Erasmus+ travel distance band ceilings). Travel budget ceiling for Macedonia is 360 euros.

About CET platform Macedonia

Macedonian branch of the CET platform network.

Posted on 30 August, 2017, in Concurses, Macedonia and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: