Blog Archives

Повик за учесници за младинска размена во Романија

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 6 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Рамнику Валчеа (Râmnicu Vâlcea), Романија од 7-ми до 17-ти мај 2017. Read the rest of this entry