Blog Archives

Повик за учесници за младинска размена во Солун

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 5 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за младинска размена која ќе се одржи во Солун, Грција од 11-ти до 22-ри јуни 2017.

Размената „Diversity in Visual Arts“ се одржува во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија, при што сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 80 евра. Read the rest of this entry