Blog Archives

Повик за учесници за обука во Џаково, Хрватска

ЦЕТ платформа Македонија објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 30 години, за обука која ќе се одржи во Џаково, Хрватска од 4-ти до 11-ти февруари 2017. Read the rest of this entry