Regionalna omladinska mreza za mir – poziv za partnere iz BIH

POZIVCET Plaforma, omladinska organizacija iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore objavljuje

 

POZIV ZA PARTNERE

sa teritorije Bosne i Hercegovine

 

za partnerstvo u predlogu projektu „Regionalna omladinska mreža za mir“ u okviru javnog poziva organizacijama civilnog društva, neformalnim grupama i pojedincima za dostavu projektnih prijedloga, projekt “Dijalog za budućnost” – zajednička inicijativa Predsjedništva BiH i Ujedinjenih nacija (UN).

 

Projekat uključuje implementaciju više regionalnih aktivnosti, treninga i konferencija sa učesnicima iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u cilju osnivanja regionalne omladinske mreže za mir, jačanja kapaciteta omladinskih organizacija iz regiona u smislu regionalne i međunarodne saradnje, obuku i izgradnju veština rada sa mladima koriščenjem metoda neformalnog obrazovanja, stvaranja inovatvnih metoda u radu sa mladima u cilju izgradnje mira i pomirenja korišćenjem socijalnih mreža i realizacijom lokalnih aktivnosti.

 

Projekat će se sprovoditi na teritoriji zemalja regiona, u skladu sa daljim dogovorom među partnerima u perodu od aprila/travnja do avgusta/kolovoza 2015. godine.

 

Kao partneri na projetu mogu učestvovati lokalne i regionalne omladinske organizacije iz Bosne i Hercegovine. Projekat će uključiti najmanje 3 partnerske organizacije iz BIH koje deluju lokalnim zajednicama sa većinskim stanovništvom jednog od tri konstitutivna naroda (iz svake zajednice po jedna organizacija najmanje).

 

Zainteresovane omladinske organizacije mogu se prijaviti slanjem:

na e-mail office@cetplatform.org najkasnije 01/12/2014 godine.

 

Ukoliko imate bilo koje pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Posted on 14 November, 2014, in Call for partners. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: